måndag, april 06, 2009

Borlänge i helgen, trots att jag var rätt mycket förkyld och bara snorade hela tiden.
Vi skulle städa Jonas lägenhet eftersom han har sagt upp den och den ska ut för visning. Han spacklade och tapetserade en vägg också.

På kvällen på lördagen så åkte vi först till hans vän och drack massa sprit och sen så var det meningen att vi skulle vidare ut, men jag var trött och sjuk och lackade ur och överreagerade när Jonas retades och drog hem till Jonas lägenhet så dom drog ut själva.
När jag väl var framme hos Jonas så packade jag en väska full med kläder och hade bestämt mig för att åka hem med tåget mitt i natten och promenerade den långa, långa vägen till tågstationen för att upptäcka att tåget inte skulle gå förrän klockan 09:00 nästa morgon, klockan var typ 01 på natten kanske. Det sög typ. Hela grejen blev inte så dramatisk som jag hade velat utan jag ringde Jonas och han kom och hämtade mig (efter att ha fått leta länge för jag hade typ gömt mig) och så betalade han taxi hem och så somnade vi.

Illa. Skyller på spriten och tröttheten. :/ Varför händer det att man bråkar så onödigt mycket med den man tycker speciellt extra mycket om när man är på lyset?


Trots att Borlänge påstås ligga i Norrland så uppskattas inte snön så mycket, här ska den skyfflas ut på gatan och smälta fort som rackarns (det var dock jättevarmt i luften, konstig kontrast):



Tjurig skyfflargosse:


Älska Dollarstore! Massa söta strumpor för 10-20 kronor!

4 kommentarer:

cathy sa...

era bråk och dom första strumporna. <3

zum sa...

Våra fyllebråk är inte ok.. måste fixa det där på något sätt. :/

jaa, glassar. <3

Mini sa...

fjåårtiz ;D

zum sa...

ja, för du har ju en tendens att aldrig lacka ur för småsaker även in nyktert tillstånd.. eller hur var det nu? haha..