fredag, april 11, 2008

Uppdatering!

Tjoho.. lite uppdateringar om broskoo.

Mailade hundstallet idag:

" Hej! Vi var hos er igår och lämnade in Rocco. Har lite frågor och funderingar, allt är fortfarande så förvirrande och har gått så fort.
Senaste veckan har varit extremt kaosartad, pga av den snabba omställningen på arbetsfronten.. så man har inte hunnit tänka efter utan varit tvungen att komma på en lösning, vilket var ni (som vi är väldigt tacksamma över).
Dock så har Rocco vart en familjemedlem och det kom väldigt oväntat att vi kanske inte kommer ha möjlighet att följa upp hur det går med honom ordentligt. Det känns som att vi blir lite bortskrivna från hans liv, och att man kommer grubbla sig galen över det.


Vi skulle vara väldigt tacksamma om ni verkligen kunde framföra senare till de nya ägarna hur gärna vi vill ha kontakt.. om ens bara ett mail eller vadsomhelst.. att det verkligen skulle betyda så otroligt mycket för oss...


Förövrigt så undrar vi lite hur första natten gick, hur mår han?
Sen en till fråga, finns det någon alls möjlighet att ni kan ta lite bilder på honom när han är hos er och skicka, så man iallafall får en liten inblick i hur han har det?

Tack så jättemycket! / Jonas & Zumay"

Efter det så ringde dom och berättade om hur Roccos första dag hade varit. I början när vi hade gått hade han vart ledsen, så han hade fått traska runt med personalen medans de jobbade, och det hade gjort honom gladare.. och sen hade han skaffat sig en kompis, en bullterrier, som han hade lekt en massa med! Kul, så kan dom jämföra vem som har vitast päls och mest köttfärsig nos. ;)

De ska fota honom om några dagar när han fått tid att göra sig mer hemmastadd och skicka bilder! Hon förstod också att vi gärna ville följa upp hur det gick för Rocco i hans nya hem senare, och det trodde hon inte alls skulle vara några problem.

Vi får höra av oss när vi vill, och det kommer vi göra också.

Förövrigt slutade jag tidigt idag, så jag har suttit och googlat på hundstallet en hel del. Det var på Hundstallet som alla de vanvårdade terrierna som de hittade här ute på Värmdö hamnade!




Var tvungen att fota lilla Tindra också.
I en hel säng, med minst fyra kuddar,
så väljer hon att lägga huvudet på en flaska med hudlotion. Mys!

1 kommentar:

Mini sa...

haha! naaaw, söt thindra!

Bra att rocco trivs iaf=)